Dansk

Spørgsmål til en to tre NU!

10. april kl. 19:36 af hoegh9 - Niveau: 10. klasse

Hej søger en tidslinje på tre ting i bogen EN TO TRE NU!

Lav en tidslinje for:

A) Jeppes forhold til basket.

B) Jeppe og Cecilies forhold.

C) Jeppe og Jacks udvikling gennem romanen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april kl. 20:31 af kravlundis

Har selv læst bogen for ikke så længe siden, men dette er da spørgsmål du selv skal besvare. Her er en grundlæggende tidslinje, men du skal huske selv at finde argumenter for den i teksten, sørge for at uddybe osv.

A) Jeppes forhold til basket starter som mere eller mindre almindelig fritidshobby (nu spiller han på et højt niveau, men vil ikke kalde det professionelt), indtil han møder Cecilie. Da Cecilie får diagnosticeret kræft, begynder Jeppes forhold til basket at tage en drejning, og Cecilies forløb med kræften, forsøger Jeppe at efterligne i sit basketspil, da det til sidst lakker mod enden for Cecilie, synes basket’en ligegyldig for Jeppes vedkommende, og han ender med næsten helt at opgive drømmen om at blive professionel.

B) Da Jeppe og Cecilie for første gang mødes, er det kærlighed ved første blik. I en god halvdel af romanen, er det da også en dans på roser for deres vedkommende. Da Cecilie for diagnosticeret kræft, ændres Jeppes forhold til hende nærmest ikke, og han bliver ved med at holde fast, selv et stykke tid efter Cecilie er gået bort.

C) Jack, Jeppes tro følgesvend gennem hele sit lange liv, begynder langsomt at smutte fra ham, især efter at Jeppe møder Cecilie. Det er simpelthen et spørgsmål om, at de to vokser fra hinanden, Jack vil være erhvervarbejder, og Jeppe vil hellere fokusere på basket, Cecilie og sin skriftlige uddannelse. Det ender dog med at de finder sammen igen, og tager ud at rejse.

Håber det var til nogen hjælp.

Skriv et svar til: Spørgsmål til en to tre NU!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.