Matematik

Projektionen a vektor a på vektor b

11. april 2019 af MariaJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg har lavet a), men ikke b). Kan en hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af PeterValberg

Se video nr. 13 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af AMelev

Find formlen for projektion af vektor på vektor i din bog eller formelsamling og indsæt i den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2019 af mathon

b)
            \small \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}}=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |^2}\cdot \overrightarrow{b}


Skriv et svar til: Projektionen a vektor a på vektor b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.