Kemi

Beregning af stofmængde

11. april 2019 af Pinkey26 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har brug for hjælp med nogle spørgsmål jeg har fået tildelt.

gennemsnitlig af KMnO4: 20,75mL

1) Beregn ud fra det gennemsnitlige benyttede volumen stofmængden af tilsat KMnO4.

ved opg 1 vil jeg brge formlen for stofmængden n= c*V

molmasse: 158,034 g/mol.

ville det så være n= 158,034 g/mol*20,75mL=3.279,2055 g/mL?

2) Beregn stofmængden af hydrogenperoxid i de 1 mL 

hydrogenperoxid: 34,0147 g/mol

n= 34,0147 g/mol*1mL=34,0147g/mL

det er de resultater jeg er fommet frem til. Dog er jeg usikker på de resultater..


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af mathon

du har ikke opgivet c(KMnO_4).


Skriv et svar til: Beregning af stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.