Matematik

Integration

11. april 2019 af xanax (Slettet) - Niveau: A-niveau

Denne opgave driller så meget, jeg ved ikke helt hvordan jeg skal bære mig ad. Lige nu ved jeg at den indre funktion er t=x^3+2x+4 og den ydre er f(t)=1/kvadratroden af t. Men det er her jeg står af angående fremgangsmåden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af peter lind

brug at dt = (3x2+2)dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2019 af mathon

sæt
                \small \small u=x^3+2x+4\qquad\textup{og dermed}\qquad \mathrm{d}u=(3x^2+2)\mathrm{d}x\qquad \int_{0}^{2}...\,\mathrm{d}x\rightarrow \int_{4}^{16}...\,\mathrm{d}u


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.