Matematik

binominalfordeling - HJÆLP

15. april 2019 af Alice2001 - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave, det kunne være fedt hvis I kunne hjælpe mig med den, vi har fået facit og svaret er ifølge min lærer  P(X=8)=0.21

Vedhæftet fil: Binominalfordeling.pdf

Svar #1
15. april 2019 af Alice2001

Den rigtige version er den som jeg mente


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. april 2019 af AMelev

Læg hellere billeder af opgaver op.

X følger en binomialfordeling med antalsparameter n = 12, så de stokastiske værdier er {0,1,...,7,8,9,...12}
Summen af sandsynlighederne er 1, så P(X ≤ 7) + P(X = 8) + P(X ≥ 9) = 1. Du kender de to markerede og kan så beregne P(X = 8).


Svar #3
15. april 2019 af Alice2001

Jeg har oploaded et billede. Kan du uddybe det du skriver? er ikke så god til mat

Vedhæftet fil:Binominalfordeling.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #4
15. april 2019 af AMelev

Nærlæs lige opgaven. Hvad er de markerede  P(X ≤ 7) + P(X = 8) + P(X ≥ 9) = 1?
Hvad står der, når du indsætter dem? Kald evt. P(X = 8) x, så har du en almindelig ligning.

PS! Nøjes med at tage billede af selve opgaven - ikke en masse tom plads.


Svar #5
15. april 2019 af Alice2001

Jeg forstår det nu:)

 P(X ≤ 7)=0.56

 P(X ≥ 9)= 0.23

0.56+0.23+x( som er P(X = 8)) =1

0.79+x=1

x=0.21 , 1000- tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. april 2019 af AMelev

JEP!


Skriv et svar til: binominalfordeling - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.