Matematik

Økonomi og renter

16. april 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Nogen der kan vise hvad de bruger til den første opgave så jeg kan gøre det samme ved opgave 2 og 3 for ved ikke helt med den information der står der?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2019 af peter lind

9000*2*75/(100*360)


Svar #3
16. april 2019 af KageSpiseren

så den næste er

24.000*1,5*200/(100*360)?


Svar #4
16. april 2019 af KageSpiseren

og svaret for 1 er 0,75?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2019 af mathon

a)
       \small R=\frac{9000\cdot 2\cdot 75}{36000}=37.50


Skriv et svar til: Økonomi og renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.