Dansk

Dansk mundtlig eksamen

18. april 2019 af Ellakl - Niveau: 10. klasse
Hej alle sammen :)

Jeg brug for hjælp til min dansk mundtlig, da jeg har været så uheldig at trække avisartikel eller “det står i avisen” (det er nemlig ikke min stærke side)
Jeg har nemlig lidt svært ved at finde en avisartikel, da jeg nemlig skal perspektivere til andre ting vi arbejdet med i løbet af året, plus noget helt andet (så jeg skal perspektivere til 2 ting) problemet er at alle de artikler (debatindlæg) vi har arbejdet med handler alle sammen om Rasmus Paludan.

Jeg har lidt svært ved at finde en artikel som jeg kan perspektivere til Rasmus Paludan. Og ved Ikke helt hvordan man analysere en avisartikel. Så hvis der nogen der vil være søde at hjælpe, vil det betyde rigtig meget :))


Det er de artikler som jeg skal perspektivere til:

https://www.information.dk/debat/2018/10/bange-rasmus-paludan-stram-kurs-giver-hoejreradikalismen-gennembrud-blandt-unge

https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art7007570/Beskyttelsen-af-Rasmus-Paludan-slider-på-politiets-tillid-i-de-sociale-boligområder

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2019 af MaiiDevon

Du kan finde mange forskellige analysemodeller på Google - har du ikke fået udleveret én af din lærer, som I har arbejdet med før?

Ellers kan du bl.a. se følgende:

1) https://indidansk.dk/artikel

2) https://www.studienet.dk/analyse-artikel/overblik

3) https://analysemodel.dk/artikler/artikel-analyse/


Skriv et svar til: Dansk mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.