Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

efterspørgselen på varemarkedet, lukket økonomi

22. april 2019 af økonomi321123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan forklare mig hvordan man løser følgende opgave?

I en lukket økonomi er efterspørgselen på varemarkedet givet ved:

Privat forbrug: C = 80 + 0,8·(Y-100)

Private investeringer: I = 200 + 0,1·Y – 5.000·i

Offentligtforbrug og investeringer: G = 300

Den pengepolitiske rente = 0,02 (2%)

Hvad bliver ligevægtsindkomsten i denne økonomi?


Skriv et svar til: efterspørgselen på varemarkedet, lukket økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.