Matematik

Ligning

23. april 2019 af az97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe med opgave b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2019 af mathon

a)
             \small dist(l,P(7,1))=\frac{\left | 0.75\cdot 7-1+2 \right |}{\sqrt{0.75^2+1}}=\frac{6.25}{1.25}=5


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2019 af mathon

b)
         cirkelligning:
                                \small (x-7)^2+(y-1)^2=5^2

                                              


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2019 af mathon

c)
      ortogonalitet:
                              \small a_l\cdot a_m=-1

                              \small a_m=-\frac{1}{a_l}

                              \small a_m=-\frac{1}{\tfrac{3}{4}}=-\tfrac{4}{3}


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2019 af Anders521

Det kan være en go' ide at tjekke om svaret i b) og c) er korrekt.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.