Matematik

d) Bestem ved hjælp af differentialregning den afsætning, der giver det største dækningsbidrag

25. april 2019 af MadsKro (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjæp til denne opgave

R(x)=469.612x (omsætning)

C(X)=0,4x-10x^2+300x (Variableomkostninger)

Dækningsbidrag = Omsætning - Variableomkostninger

d) Bestem ved hjælp af differentialregning den afsætning, der giver det største dækningsbidrag


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2019 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{llllllll} DB(x)=R(x)-C(x)=469.612x-(0.4x-10x^2+300x)\\\\ DB(x)=10x^2+469.311,6x\\\\ DB{\, }'(x)=20x+469.311,6 \end{array}

hvis jeg har læst dine decimaladskillelsestegn rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2019 af mathon

hvilket jo ikke er realistisk. Så dine oplysniger er ikke korrekte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2019 af mathat (Slettet)

Der der skulle stå formentlig stå

C(X)=0,4x^3-10x^2+300x (Variableomkostninger)


Skriv et svar til: d) Bestem ved hjælp af differentialregning den afsætning, der giver det største dækningsbidrag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.