Matematik

mat B

28. april 2019 af hng90210 - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til denne opgave:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2019 af MatHFlærer

1) Eksponentiel regression. h(t)=b\cdot a^t

2) Omregn minutter til sekunder og indsæt i modellen, dvs. alle værdier er t.

3) Halveringsformlen T_{1/2}=\frac{\ln(1/2)}{\ln(a)}og løs ligningen h(t)=0.1

4) b er begyndelsesværdien (hvad er det så i denne opgave?) og a er fremskrivningsfaktoren (hvad er det så i denne opgave?) Du kan med fordel bruge r=a-1 hvor r plejer at være noget med procent. Kan du huske hvad?


Svar #3
28. april 2019 af hng90210

#2

1) Eksponentiel regression. h(t)=b\cdot a^t

2) Omregn minutter til sekunder og indsæt i modellen, dvs. alle værdier er t.

3) Halveringsformlen T_{1/2}=\frac{\ln(1/2)}{\ln(a)}og løs ligningen h(t)=0.1

4) b er begyndelsesværdien (hvad er det så i denne opgave?) og a er fremskrivningsfaktoren (hvad er det så i denne opgave?) Du kan med fordel bruge r=a-1 hvor r plejer at være noget med procent. Kan du huske hvad?

hvilke tal skal a og b værdierne i modellen være?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2019 af MatHFlærer

Det er jo dem du skal finde fra din eksponentielle regression. Hvilket program bruger du?


Svar #5
28. april 2019 af hng90210

jeg bruger geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. april 2019 af MatHFlærer

I GeoGebra er det muligt at lave regression. Indsæt dine oplysninger i et regneark og anvend regressionsanalyse.


Skriv et svar til: mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.