Matematik

Funktion og forskrift

28. april 2019 af livamarialassen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) 

Har brug for hjælp til denne opgave!

Vedhæfter et billede af den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af Mathias7878

Hej

Hvad tror du selv, at a, b og x kan være ud fra de oplysninger, du har fået givet?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2019 af StoreNord

f(x)=b ax
f(15)=b a15=410
f(40)=b a40=230
2 ligninger med to ubekendte.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2019 af mathon

            \begin{array}{rcl} \frac{b\cdot a^{40}}{b\cdot a^{15}}=\frac{230}{410} \\\\ a^{40-15}=\frac{23}{41} \end{array}


Skriv et svar til: Funktion og forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.