Matematik

hastighedsvektore

29. april 2019 af sisseb93 (Slettet)

Bestem hastighedsvektoren til tidspunktet t=2

er der en som kan hjælpe mig med at løse denne opgave?  

opgaven er vedhæftet nedenfor 

Vedhæftet fil: opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2019 af mathon

                   \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} t^2+t\\t^2-2 \end{pmatrix}

                   \overrightarrow{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{r}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 2t+1\\2t \end{pmatrix}

                   \overrightarrow{v}(2)=\begin{pmatrix} 2\cdot 2+1\\2\cdot 2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5\\4 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2019 af AMelev

Læg et billede af opgaven op i stedet for et worddokument - dels er det ikke alle, der kan læse Word, oog dels er der risiko for skrivefejl. Fx er din \vec r(t) ikke skrevet rigtigt. Skal den se ud, som Mathon gætter på?

Husk desuden at angive Niveau.


Skriv et svar til: hastighedsvektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.