Matematik

200 danske i svenske. Hjælp lige

01. maj 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Jeg ik så god til økonomi, men det kan jeg blive hvis I vil hjælpe

På forhånd tak

(Vær venlig at forklar mellemregning)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2019 af MatHFlærer

Det bliver

\frac{200dkk\cdot 100}{70.36}=284.25sek

Her er det opgivet i kurs med 100.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2019 af AngelOneOne

Hej,

Tabellen viser hvad du skal give for 100 svenske kroner, altså 70,36 danske kroner for hver 100 svenske kroner.

Det vil sige, at hver gang du har 70,36 danske kroner, så får du 100 svenske kroner.

For at finde faktoren mellem danske og svenske kroner, dividerer du 100 med 70,36 = 1,421. Det vil sige, at hver gang du har 1 dansk krone, får du 1,421 svenske kroner.

Nu ganger du blot din faktor med 200 danske kroner - 1,421 · 200 = 284,2 svenske kroner. Du får altså 284,2 svenske kroner for 200 danske kroner.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #3
01. maj 2019 af KageSpiseren

"slettet"


Skriv et svar til: 200 danske i svenske. Hjælp lige

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.