Matematik

Bestem P(x=35) og forklar hvad dette tal fortæller....

02. maj 2019 af nastja123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan løse vedhæftede opgave med melemregner?ville være en stor hjælp:)

Vedhæftet fil: opgave 12.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2019 af Moderatoren

Ja, det er der. Men det er jo dig der skal gøre det. 

Skriv evt. hvad du har problemer med.


Svar #2
02. maj 2019 af nastja123 (Slettet)

jeg kan slet ikke finde ud af den, derfor jeg beder om hjælp til at løse den med mellemregninger , så jeg kan se hvordan man præcist gør:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. maj 2019 af MatHFlærer

X~bin(50,0.7) det en binomialfordeling.
Bestem nu
P(X=35)
Har du en formelsamling?

Skriv et svar til: Bestem P(x=35) og forklar hvad dette tal fortæller....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.