Matematik

en linje l er givet ved ligningen y=0,75x+2...

02. maj 2019 af anas0320 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, nogen der kan hjælpe med at løse vedhæftede opgave , da jeg ikke kan finde ud af den:) gerne med mellemregninger , tak på forhånd 

Vedhæftet fil: opgave 9 .pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2019 af MatHFlærer

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1894461

Jeg formoder du er den samme profil som den anden, som du kan se i linket. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2019 af AMelev

Læg lige næste gang et billede af opgaven op i stedet for.
 
Væn dig til at bruge den officielle formelsamling (FS), som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

a) FS s. 15 (73)

b) FS s. 15 (75) Du kender centrum P og da l er tangent til cirklen er radius r = dist(P,l)

c) FS s. 14 (68)

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Skriv et svar til: en linje l er givet ved ligningen y=0,75x+2...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.