Matematik

Hjælp til opgave c omkring residualer

03. maj 2019 af MarkRasm - Niveau: B-niveau

a) Jeg får a og b til hhv a=0.47976 og b=2.1488

b) s=0.1165816040

c) Men her ved jeg ikke hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2019 af peter lind

Du skal bare se efter hvor mange residualer der ligger henholdsvis udenfor og indenfor det givne interval. Derefter se om hvor stor en andel af de tal, der ligger indenfor intervallet.


Svar #2
03. maj 2019 af MarkRasm

Jeg har tjekket om det passer, dvs. om residualerne ligger i intervallet [-0.233163208;0.233163208] og det gør de alle, så jeg kan godt sige at da alle ligger i intervallet, så er det opfyldt? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. maj 2019 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Hjælp til opgave c omkring residualer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.