Matematik

Tegn polygonområdet og bestem koordinatsættet til hvert af hjørnepunkterne.

05. maj 2019 af ostefrans (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, jeg har virkelig problemer med den her. Jeg arbejder i maple, men kan ikke huske at det er blevet gennemgået i timen af min lærer. Det er til en aflevering til imorgen. Har brug for hjælp til både a, b og c. Har ikke kunne finde svar på google. Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2019 af mathon

a)

                  \small \small \begin{array}{lllll} \textup{polygonomr\aa de:}&2x+7y\leq 400&\Leftrightarrow&y\leq -\frac{2}{7}x+\frac{400}{7}&\textup{i 1. kvadrant}\\\\ &3x+2y\leq 260&\Leftrightarrow&y\leq -\frac{3}{2}x+130&\textup{i 1. kvadrant}\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2019 af mathon

b)
          \small \begin{array}{lllllllllll} (60,40)&(200,0)&(0,57.14)&(0,130)&(86.67,0) \end{array}


Skriv et svar til: Tegn polygonområdet og bestem koordinatsættet til hvert af hjørnepunkterne.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.