Matematik

Andengradsligning besvarelse

05. maj 2019 af jlj95 - Niveau: B-niveau

Hvordan skal sådan en opgave her besvares? Er x=4 en løsning til ligningen x^2+3=11?

Er det bare at sætte 4 ind på x plads og vise det ikke giver det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2019 af janhaa

42 + 3 = 19 ikke = 11

x=4 er ikke løsning


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2019 af peter lind

Ja det er det. Hvis venstre side ikke giver højre side er det ikke en løsning


Svar #3
06. maj 2019 af jlj95

Tak :)


Skriv et svar til: Andengradsligning besvarelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.