Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Find udbudkurve ved samlet efterspørgselsfunktion

06. maj 2019 af økonomi321123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder med en opgave om et marked hvor der hersker monopol. 5 små aktører og en stor

Den samlede efterspørgsel på markedet er  P=-0,5Q+66

hertil har jeg fået angivet to MC funktioner,

Monopolisten: MC=0,2Q+20

5 mindre aktører: MC= 0,5Q+24

Hvordan finder jeg frem til udbud for de små virksomheder?


Skriv et svar til: Find udbudkurve ved samlet efterspørgselsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.