Matematik

Integralregning

07. maj 2019 af jaco6814 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem    ∫(x-4)^1/2dx

kan det passe at det er 1/2(x^2/2-4x)+k?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2019 af PeterValberg

Se video nr. 12, 13 og 14 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2019 af mathon

                 \small \small \int \sqrt{x-4}\: \mathrm{d}x=\tfrac{2}{3}\cdot (x-4)\cdot \sqrt{x-4}+k=\tfrac{2}{3}\cdot\left (x-4 \right )^{\frac{3}{2}}+k


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2019 af mathon

Kontrol:

                \left (\tfrac{2}{3}\cdot (x-4)^{\frac{3}{2}} \right ){\, }'=\tfrac{2}{3}\cdot \tfrac{3}{2}\cdot (x-4)^{\frac{3-2}{2}}=(x-4)^{\frac{1}{2}}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.