Matematik

Hvis 1 meter koster...

08. maj 2019 af MichaelSøren (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvis 1 meter koster 257 hvad koster 300 cm så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2019 af random1i

\frac{257}{100}*300=771


Svar #2
08. maj 2019 af MichaelSøren (Slettet)

.


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. maj 2019 af StoreNord

#0   Tænk først over, hvad 1 cm koster.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{lllllll} 300\; cm=3\; m\\\\ 1\; m\textup{ koster}&\textup{kr}&&&257\\\\ 3\; m\textup{ koster}&\textup{kr}&3\cdot 257&=&771 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2019 af Julie789

Omregn først dine cm til meter. 

300 cm = 3 m

Nu skal du bare gange pris pr meter med de 3 meter. 

257*3=771 kr. 


Skriv et svar til: Hvis 1 meter koster...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.