Matematik

geometri og vektorer

15. maj 2019 af hng90210 - Niveau: B-niveau

hej:) skal bruge hjælp til disse opgaver:


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2019 af Mathias7878

1.D1.28

a)

Benyt pythagoras

x^2 = c^2-a^2 \ hvor \ c = 10 \ og \ a = 6

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2019 af ringstedLC


Skriv et svar til: geometri og vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.