Matematik

Aflæs forskriften for følgende stykkevis definerede funktion

17. maj 2019 af anna0111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er i tvivl om hvordan jeg ud fra et billede af 2 stykkevise definerede funktioner kan aflæse forskriften?

Håber i kan hjælpe:) der er vedhæftet billedet


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2019 af mathon

                f(x)=\left\{\begin{array}{lll} f_1(x)=3x-5\textup{ for }x\in\left [ -3\, ;3 \right [ \\ f_2(x)=-\frac{1}{3}x+6\textup{ for }\left [ 3\, ;\infty \right ] \end{array}\right.


Svar #3
17. maj 2019 af anna0111 (Slettet)

tak men kan du forklare hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2019 af mathon

Du finder hældningstallet for linjestykket og halvlinjen:

                                  \small a=\frac{\Delta y}{\Delta x }


Skriv et svar til: Aflæs forskriften for følgende stykkevis definerede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.