Matematik

Hvad er a,b,c i denne funktion

20. maj 2019 af cdn7272662 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er gået lidt i stå i denne opgave, da jeg ikke ved hvad a,b,c er  og defor kan jeg ikke finde diskriminanten.

Funktionen er følgende:2x^2-x

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{llll} &f(x)=2x^2+(-1)x+0\\\\ &a=2\qquad b=-1\qquad c=0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2019 af AMelev

Et 2.gradspolynomium er a·x2 + b·x + c
a er altså tallet, der er ganget på x2
b er altså tallet, der er ganget på x
c er altså konstantleddet, der ikke er ganget på noget

Du har 2x2 - x = ?·x2 + ?·x + ? (husk fortegn)
a = .... , b = .... og c = .... 


Skriv et svar til: Hvad er a,b,c i denne funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.