Matematik

Rigtig løsning?

23. maj 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan skal denne opgave løses? Jeg har fået svaret til opgave a) (-2, -4)...


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af mathon

                          


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2019 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll} \textup{toppunk:}&T=\left ( x_T,y_T \right )\\\\ &x_T=\frac{-b}{2a}& y_T=c-a\cdot \left (x_T \right )^2\\\\ &x_T=\frac{-12}{2\cdot 3}=-2&y_T=2-3\cdot (-2)^2=-10 \end{array}

...

\small d=120


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2019 af mathon

                \small \small \small \small \begin{array}{llll} \textup{toppunk:}&y_T=\frac{-d}{4\cdot a}=\frac{-120}{4\cdot 3}=-\frac{12\cdot 10}{12}=-10 \end{array}


Skriv et svar til: Rigtig løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.