Fysik

HJÆLP - FYSIK

06. juni 2019 af Pathon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bevise denne formel: v2 = 2 * g * s 

Bevis denne formel ved at kombinere formlerne: 

s = ½ * g * t^2

v = g * t 

Med en forklaring på hvordan man kan udlede den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2019 af peter lind

Omskiv ½gt2 til ½(g*t)*t og indsæt v


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2019 af mathon

                          \small \begin{array}{llll} s=\tfrac{1}{2g}\cdot \left ( g\cdot t \right )^2\\\\ 2\cdot g\cdot s=v^2\\\\ v^2=2\cdot g\cdot s \end{array}     


Skriv et svar til: HJÆLP - FYSIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.