Kemi

kemi puffer

09. juni 2019 af kawsa (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er en ph formel af en  pufferopløsningen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2019 af Skaljeglavedinelektier

Jeg ved ikke, om jeg forstår dit spørgsmål helt. 

Muligvis det svar du leder efter:

pH=pKs+log(\frac{\left [ A^{-} \right ]}{\left [ HA \right ]})   - Buffer/puffer-lignignen 


Svar #2
09. juni 2019 af kawsa (Slettet)

ja mange tak for svar:)


Skriv et svar til: kemi puffer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.