Fysik

Eksamen mekanik kræfter

10. juni 2019 af whynotXD - Niveau: B-niveau

Opgave 7 Mekanik kræfter En vinduespudser står på en lang stige og taber sin telefon med massen 120 g. Vi ser bort fra luftmodstand på telefonen. Bestem størrelsen af den resulterende kraft på telefonen under faldet. Hvor langt bevæger telefonen sig i løbet af 0,10 sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2019 af mathon

                           \small \begin{array}{lllll} F_{res}=m\cdot g\\\\ \textup{faldl\ae ngde:}&s=\frac{1}{2}\cdot g\cdot t^2 \end{array}


Skriv et svar til: Eksamen mekanik kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.