Kemi

Beregn Massen

11. juni 2019 af lorinos - Niveau: B-niveau

hvordan kan man beregne massen ud fra absorbansen og koncentrationen??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll} m=V\cdot c\cdot M\\\\ m=V\cdot \frac{A}{\xi \cdot l}\cdot M \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2019 af janhaa

A=\epsilon *c *d


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2019 af janhaa

c=n/V\\ og\\ M=m/n


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. juni 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll}& m=V\cdot c\cdot M\\\\ &m=V\cdot \frac{A}{\xi \cdot l}\cdot M\\ \textup{hvor} \\ &\begin{array}{lllll} &m&\textup{er massen af det opl\o ste stof}&\textup{m\aa lt i}&g\\ &V&\textup{er opl\o sningens volumen}&\textup{m\aa lt i}&L\\ &A&\textup{er absorbansen}\\ &\xi &\textup{er ekstinktionskonstanten}&\textup{m\aa lt i}&cm^{-1}\cdot M^{-1}\\ &l&\textup{er kuvettebredden}&\textup{m\aa lt i}&cm \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Beregn Massen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.