Matematik

Svingning

14. juli 2019 af helenahansen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej,

Er der nogen, der kan hjælpe mig med denne opgave? (Vedhæftet) Den er uden hjælpemidler.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juli 2019 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll} \textup{for svingningen}&f(t)=A\cdot \sin(\omega \cdot t)\\ \textup{er}\\ &\omega =\frac{2\pi }{T}\\ \textup{hvoraf}\\ &T=\frac{2\pi }{\omega }\\\\ \textup{dvs}\\\\ \textup{for svingningen}&f(t)=3\cdot \sin\left(\frac{\pi }{2} \cdot t\right)\\ \textup{er}\\ &T=\frac{2\pi }{\frac{\pi }{2}}\; s=4\; s\\\\ \textup{indtegn} &f(t)=3\cdot \sin\left(\frac{\pi }{2} \cdot t\right)\quad 0\leq t\leq 8 \end{array}


Skriv et svar til: Svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.