Matematik

stigning %

16. juli 2019 af shain - Niveau: 10. klasse
Hej nogen der kan give et forslag til opgave 3.4 stigningsprocent

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. juli 2019 af mathon

         \small \small \begin{array}{llllll} \mathbf{3.4}&\textup{stigningsvinkel}&&v\\\\ &\textup{stigningskatete}&&\sin(v)=\frac{k}{100}\\\\ &\textup{stigningsprocent}&&p=k=100\cdot \sin(v)\\\\ \textup{i anvendelse:}\\ &\textup{stigningsvinkel}&&10\degree\\\\ &\textup{stigningskatete}&&\sin(10\degree)=\frac{k}{100}\\\\ &\textup{stigningsprocent}&&p=k=100\cdot \sin(10\degree)=17.4 \end{array}


Svar #2
16. juli 2019 af shain

Tak

Skriv et svar til: stigning %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.