Matematik

vektorer

19. juli 2019 af helenahansen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Er der nogen, der kan hjælpe mig med opgave b? (vedhæftet) :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juli 2019 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juli 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juli 2019 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll} \textup{\textbf{hvis} Q(7,8) ligger p\aa \ banekurven}\\ \textup{\textbf{skal} g\ae lde:}\\\\ \begin{array}{llllll}\left\{\begin{array}{llll} &\! \! \! \! 1)&2t+1=7\\ &&&\textup{for \textbf{samme} t-v\ae rdi} \\&\! \! \! \! 2)&t^2-1=8 \end{array}\right. \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juli 2019 af oppenede

Ethvert punkt, som ligger på kurven, fremkommer ved at indsætte et passende t i r(t).

Hvis Q ligger på kurven så findes der en værdi for t som medfører at 2t+1 giver 7 og t2-1 giver 8.

Den eneste tænkelige t-værdi som kan svare til Q er t=3, da 2t+1=7 ikke har andre løsninger.


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.