Matematik

Sandsynlighed

24. juli 2019 af mk2019 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj, nogle der kan hjælpe med denne opgave? Er ikke helt sikker på hvilken formel jeg skal bruge.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juli 2019 af Eksperimentalfysikeren

Sandsynligheden p er antal gunstige udfald divideret med det samlede antal udfald.

Opstil de to antal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juli 2019 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juli 2019 af MatHFlærer

Du skal gøre som i #1. Bemærk, at der indgår 'og', så du skal også have fat i multiplikationsprincippet. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. juli 2019 af janhaa

hypergeometrisk fordeling:

P=\frac{\binom{5}{2}\binom{2}{1}}{\binom{7}{3}}=0,571


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. juli 2019 af janhaa

eller:\\ \\P=\frac{2}{7}*\frac{5}{6}*\frac{4}{5}*3=\frac{4}{7}


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. juli 2019 af MatHFlærer

#5
Det vil være smart at #0 først læser hints inden #0 får løsningen.

Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.