Generelt

Studenterkørsel - måske forkert dato?

10. august 2019 af TobAnd

Hej, vi er i vores klasse kommet til at bestille studenterkørsel om onsdagen og torsdagen (da vi skulle have 2 dage og fredag/lørdag/søndag ikke var ledig), men har så indset at sidste eksamensdato ligger netop om onsdagen, så mit spørgsmål er kan det godt lade sig gøre fortsat at køre studenterkørsel den dag vi måske/måske ikke skal til eksamen, selvom vi måske først kan komme afsted kl. 17 den dag... og evt. nogen der har været ude for det samme, og hvad gjorde i så? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. august 2019 af ringstedLC

Når man har bestilt en forkert vare hos en leverandør, afhænger det udelukkende af vilkårerne for bestillingen, hvordan den kan ændres.

Tag hurtigst muligt kontakt til firmaet og få lavet ny aftale.


Svar #2
10. august 2019 af TobAnd

Mange tak, problemet er dog også at vi allerede har betalt depositum og de andre dage med kørsel er jo allerede optaget, så vi har jo ikke som sådan mulighed for at ændre datoerne, samt vil klassen ikke nøjes med at køre 1 dag kun, da vi er en relativ stor klasse.


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. august 2019 af ringstedLC

Tjah, - jeg kan godt se problemet fra Jeres side. Men I har jo booket firmaet, der så måske har sagt nej til andre, på den dag som I vil afbestille. Det er derfor, at man har opfundet depositum. Tjek vilkårerne, kontakt firmaet og husk så lige, hvem der har kludret i det. Det kan komme til at koste.

PS. Der står måske noget om en frist for afbestilling, der kan udløse tilbagebetaling eller delvis tilbagebetaling af depositum.


Skriv et svar til: Studenterkørsel - måske forkert dato?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.