Dansk

Kunne du kigge på mine fejl i Diktat-test og fortælle mig hvad jeg kunne øve mig på?

26. august 2019 af Abir0 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Diktat handler om Droner

150 meter = end 150 meter (Jeg hørt ikke “end”)

på bymæssig bebyggelser = på bymæssige bebyggelser

observationer fra oventil = observationer fra oven til

senile medboer = senile medborgere (stumt g)

når de er faret vildt = når de er faret vild

I dag = i dag (startede ikke først i sætningen, så jeg tror at jeg blandede engelsk med Dansk:)

føren = føreren

avanceret = avancerede (grammatik?)

skovbrænde = skovbrande

sparrer = sparer

bebygget = bebyggede

baghav = baghave

angribet = angrebet

(grammatisk forskellige) stol bord send lampe ???? rød = min fejl

(grammatisk forskellige) løber køber taber røber

(to ord/stor små bogs.) over ophedning->overophedning


Svar #1
26. august 2019 af Abir0 (Slettet)

Nej, glem hele diktaten. Jeg skrev for meget, men nu kan jeg ikke slet det.

Kan du fortælle mig hvad jeg skal øve på i forhold til dem der nedunder:

på bymæssig bebyggelser = på bymæssige bebyggelser

observationer fra oventil = observationer fra oven til

føren = føreren

avanceret = avancerede (grammatik?)

skovbrænde = skovbrande

sparrer = sparer

bebygget = bebyggede

baghav = baghave

angribet = angrebet

(grammatisk forskellige) stol bord send lampe ???? rød = min fejl

(grammatisk forskellige) løber køber taber røber

(to ord/stor små bogs.) over ophedning->overophedning


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af Stygotius (Slettet)

Man kan ikke forstå hvad du beder om hjælp til.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2019 af FranziskaR (Slettet)

Læser du tysk eller dansk?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2019 af Moderatoren

#3

Det er diktat i dansk. 

#2

Spørgeren har svaret det første og svaret/facit i diktaten er efter =. 
Spørgerne vil så gerne have at vide hvad denne kan øve sig på.

#0

Det er vist meget svært at hjælpe dig. Hvad siger din lærer?


Svar #5
02. november 2019 af Abir0 (Slettet)

Tak for at prøve at svare på min sprøgsmål. Jeg synes at, denne indlæg er lidt unødvendligt. Jeg har snakket med læren om det.


Skriv et svar til: Kunne du kigge på mine fejl i Diktat-test og fortælle mig hvad jeg kunne øve mig på?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.