Matematik

Hvor mange mol?

27. august 2019 af KageSpiseren - Niveau: A-niveau

Hej SP

Så jeg blev lidt i tvivl omkring det her i undervisningen i Mat opgaven. Kan I forklare hvad jeg skal gøre?

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: mol.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af mathon

                     


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af mathon

                       \small \small \begin{array}{lllll} a)&pH=-\log\left (\left [ H^+ \right ]/M \right )&&pH=-\log(0.1)\\\\ b)&\left [ H^+ \right ]=10^{-pH}\; M&& \left[ H^+ \right ]=10^{-10}\; M \end{array}


Skriv et svar til: Hvor mange mol?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.