Matematik

Lineær Programmering

30. august 2019 af helpn - Niveau: B-niveau

Jeg mangler hjælp til denne opgave :)

Vedhæftet fil: 45.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2019 af peter lind

Du måformodentlig gå ud fra at x≥0 og y≥0

Afsæt evt. linjerne i en graf altså y=-x+20, y=x+20, x= 15 så får du et bedre overblik

Derefter løser du ligningerne parvis for eks. y=-x+20 og y=x+20. Derved finder du skæringspunkterne

Beregn f(x,y) og g(x,y) i skæringspunkterne


Svar #3
30. august 2019 af helpn

Så finder jeg punktet (0,20), men hvordan finder jeg de andre punkter?


Svar #4
30. august 2019 af helpn

Og når jeg indsætter (0,20) i funktionerne, får jeg 60


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2019 af peter lind

Så løser du de andre ligninger for eks. x=15 og y=-x+20


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2019 af SuneChr

Lad f parallelforskyde i normalvektorens \binom{3}{3} retning, hvor  f (x , y) vokser med vektorens orientering.
Find røringspunkterne med trekanten.
Gør det samme for g. Her er normalvektoren \binom{3}{-2}


Skriv et svar til: Lineær Programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.