Matematik

Hjælp til opgave

31. august 2019 af derekaaa12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey

nogen der kan hjælpe med denne opgave, kan ikke lige se meninge med den 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2019 af janhaa


multiply by conjugate of numerator


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. august 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. august 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \frac{\left (\sqrt{x+h}-\sqrt{x} \right )\cdot \left (\sqrt{x+h}+\sqrt{x} \right )}{h\cdot \left (\sqrt{x+h}+\sqrt{x} \right )}=\frac{x+h-x}{h\cdot \left (\sqrt{x+h}+\sqrt{x} \right )}=\frac{h}{h\cdot \left (\sqrt{x+h}+\sqrt{x} \right )}=\frac{1}{ \sqrt{x+h}+\sqrt{x} } \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. august 2019 af Soeffi

#0.

\frac{\sqrt{x+h}-\sqrt{x}}{h}=\frac{{\color{Red} \sqrt{x+h}-\sqrt{x}}}{({\color{Red} \sqrt{x+h}-\sqrt{x}})\cdot (\sqrt{x+h}+\sqrt{x})}=\frac{1}{\sqrt{x+h}+\sqrt{x}}


Svar #5
31. august 2019 af derekaaa12 (Slettet)

Takker!


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.