Matematik

matematik - funktioner regning -4

02. september 2019 af Kira988 - Niveau: C-niveau

Hej er der  nogle der kan hjælpe med at regne denne her ud?

tak på forhånd.

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_fa2.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2019 af PeterValberg

a) indsæt de forskellige x-værdier i forskriften for f og beregn f(x)
    for eksempel:   f(0) = 4·0 - 2 = -2 

b) For skæring med x-aksen, sættes y = f(x) = 0
    Du skal altså løse ligningen:   4x - 2 = 0   
    for at finde x-koordinaten til skæringspunktet med x-aksen

    For skæring med y-aksen sættes x = 0
    Du skal beregne:  f(0) = 4·0 - 2 = .....
?    for at finde y-koordinaten til skæringspunktet med y-aksen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. september 2019 af PeterValberg

c)
Løs ligningen:
4x - 2 = 10

og ligningen:
3·(4x - 2) = 12

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matematik - funktioner regning -4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.