Matematik

Toppunkt

02. september 2019 af ymer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har rigtig svært ved denne opg. tak på forhånd. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2019 af mathon

Brug toppunktsformlen.
Undersøg om toppunktets koordinater
opfylder   y = 2x - 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2019 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll} a=1\\ b=-2\\ c=2 \\\\ x_T=\frac{-b}{2\cdot a}\\\\ y_T=c-a\cdot {x_T}^2 \end{array}


Skriv et svar til: Toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.