Matematik

isoler w med mellemregninger

02. september 2019 af naanasamer (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Tallet w opfylder, at

6+ (2 ·s3 −11−3i)w = (4−i(5+3 ·s1))w+7i. (c)

Bestem w på rektangulær form. Der skal regnes i hånden med mellemregninger. s3=4 og s1=8


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2019 af StoreNord

Der skulle ikke opstå problemer før du står med en brøk på højre side.
Så skal du forlænge brøken med nævnerens konjugerede.


Skriv et svar til: isoler w med mellemregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.