Bioteknologi

Hjælp til bioteknologi opgave

05. september 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse denne opgave?

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2019 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllll} 1.&\frac{m_{benzen}}{m_{jord}}=\frac{V\cdot c\cdot M}{0.050\; kg}=\frac{(20\; mL)\cdot \left ( 0.019\; \frac{mmol}{mL} \right )\cdot \left ( 78.11\frac{mg}{mmol} \right )}{0.050\; kg}=593.64\; \frac{mg}{kg} \end{array}


Svar #3
05. september 2019 af scientist

Tak for svar Mathon, men skal man ikke beregne koncentrationen? Er det ikke massen du har beregnet?


Skriv et svar til: Hjælp til bioteknologi opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.