Matematik

Nogle der kan finde punkt, x1, x2 og y1 og y2 til mig på grafen

13. september 2019 af jasmina9011 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan finde punkt, x1, x2 og y1 og y2 til mig på grafen

Vedhæftet fil: matgraf.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2019 af StoreNord

Knækpunktet er (2,1).
Hældningen a af den højre gren er:
                                                            \frac{y_{2}-y_{1}}{x_{2}-x_{1}}=\frac{5-1}{7-2}=\frac{4}{5}


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2019 af AMelev

Ret din profil, så uddannelsen passer med niveau!


Skriv et svar til: Nogle der kan finde punkt, x1, x2 og y1 og y2 til mig på grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.