Fysik

Opgave fysik

21. september 2019 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har brug for lidt hjælp til hvordan laver man disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2019 af mathon

For is ved smeltepunktet
                       kræver det 334·103 J at smelte 1 kg is

                       kræver det (334·103 J)·? at smelte 2 kg is.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2019 af peter lind

I de to første opaver skal du bruge at energi=masse*smeltevarme I den sidste skal du bruge at energi=masse*fordampingsvarme


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2019 af mathon

For is ved smeltepunktet
                       kræver det 334·103 J at smelte 1000 g is

                       kræver det (334·103 J)·? at smelte 30 g is


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. september 2019 af mathon

For ethanol ved kogepunktet
                       kræver det 2257·103 J at fordampe 1000 g ethanol

                       kræver det (2257·103 J)·? at fordampe 90 g ethanol


Svar #7
21. september 2019 af sandra000 (Slettet)

Så i den første skal jeg gange 334·103 J med to? og i den anden skal jeg gange 334·10J med 20?


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. september 2019 af peter lind

i den anden skal du gange 334*103J/kg med med 30g=0,030 kg


Skriv et svar til: Opgave fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.