Matematik

Trekantsregning

28. september 2019 af Lektierneskonge - Niveau: C-niveau

Nogen der har styr på det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2019 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll} a=\left | BC \right |=\sqrt{\left (6-3 \right )^2+(6-(-2))^2}=\sqrt{73}=8.544\\\\ b=\left | AC \right |=\sqrt{\left (6-(-3) \right )^2+(2-(-2))^2}=\sqrt{97} =9.849\\\\ c=\left | AB \right |=\sqrt{\left (3-(-3) \right )^2+(6-2)^2}=\sqrt{52} =7.211 \end{array}


Svar #3
28. september 2019 af Lektierneskonge

tusind tak Mathon, dig kan man altså altid regne med! Tak for afklaringen. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2019 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll} A=\cos^{-1}\left( \frac{b^2+c^2 -a^2}{2\cdot b\cdot c} \right ) =\cos^{-1}\left( \frac{97+52 -73}{2\cdot \sqrt{97}\cdot \sqrt{52}} \right )=57.65\degree\\\\ B=\cos^{-1}\left( \frac{a^2+c^2 -b^2}{2\cdot a\cdot c} \right )=\cos^{-1}\left( \frac{73+52 -97}{2\cdot \sqrt{73}\cdot \sqrt{52}} \right )=76.87\\\\ C=\cos^{-1}\left( \frac{a^2+b^2 -c^2}{2\cdot a\cdot b} \right )=\cos^{-1}\left( \frac{73+97 -52}{2\cdot \sqrt{73}\cdot \sqrt{97}} \right )=45.48 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2019 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll} \textup{areal:}&T_{ABC}=\frac{1}{2}\cdot a\cdot b\cdot \sin(C) \end{array}


Skriv et svar til: Trekantsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.