Matematik

PLEASEEEE HJÆLP MED DEN HER MAT AFLEVERING TIL IMORGEN!!!! LINEÆRE FUNKTIONER

29. september 2019 af jhgew (Slettet) - Niveau: B-niveau

ville have hjælp til nogle af opgaverne, og spørge om dem jeg har lavet er rigtige!! (se mine filer)
f) de variable er x og y. z fortæller om den gennemsnitlige fødselsvægt pr. gris i kuldet (målt i g) og y fortæller om den gennemsnitlige vægt af moderkagen pr. gris i kuldet (målt i g) 

g) se min regression

h) er a så 50, og b -280??? - ifølge min regression 

også forstår jeg ik hvordan man laver i, j, k og l 

Vedhæftet fil: mat.docx

Svar #1
29. september 2019 af jhgew (Slettet)

#0

ville have hjælp til nogle af opgaverne, og spørge om dem jeg har lavet er rigtige!! (se mine filer)
f) de variable er x og y. z fortæller om den gennemsnitlige fødselsvægt pr. gris i kuldet (målt i g) og y fortæller om den gennemsnitlige vægt af moderkagen pr. gris i kuldet (målt i g) 

g) se min regression

h) er a så 50, og b -280??? - ifølge min regression 

også forstår jeg ik hvordan man laver i, j, k og l 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2019 af peter lind

h) Nej a = 0,4898≈0,49  b≈-286

i) sæt x=850 og regn ud

j) løs ligningen der fremkommer når du sættet y=125


Skriv et svar til: PLEASEEEE HJÆLP MED DEN HER MAT AFLEVERING TIL IMORGEN!!!! LINEÆRE FUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.