Kemi

Hvad skal jeg gøre?

01. oktober 2019 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har fået en opgave hvor der kun står dette 

Mr(AL(OH)3) = 

Ved slet ikke hvad jeg skal ??  opgave før var beregning af formelmasser, men står lidt af her. Nogen der kan hjælpe? 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af mathon

Mr?


Svar #2
01. oktober 2019 af l24 (Slettet)

ander ikke hvad det betyder! 


Svar #3
01. oktober 2019 af l24 (Slettet)

Tror han mener formelmasse..


Svar #4
01. oktober 2019 af l24 (Slettet)

Men hvis det er formelmassen kan du så hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. oktober 2019 af mathon

         \small \textup{Sum}\left ( \left \{ 1,3,3 \right \}\cdot \left \{ 26.982,15.999,1.008 \right \} \right )


Svar #6
01. oktober 2019 af l24 (Slettet)

Hvad mener du med 1,3,3? der kan kun være et komma i et tal 


Brugbart svar (1)

Svar #7
02. oktober 2019 af mathon

...ikke et tal men en liste.


Svar #8
03. oktober 2019 af l24 (Slettet)

Nårh okay super tak for det :) 


Skriv et svar til: Hvad skal jeg gøre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.