Matematik

Differentialregning

05. oktober 2019 af razza1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Kan nogen forklare, hvordan man løser denne opgave?:

Hvorfor kan den lodrette funktion mellem f(x)=x^2-4x+8 og g(x)=3x*e^-x beskrives ved d(x)=f(x)-g(x)? Ved hvilken x-værdi er afstanden mindst mulig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2019 af janhaa

d ' (x)=2x-4-(3e^{-x}-3xe^{-x})=0


Svar #2
05. oktober 2019 af razza1 (Slettet)

Er det ikke d'(x)=2x-4-3*e^-x? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2019 af StoreNord

Skærmbillede fra 2019-10-05 17-26-30.png


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.