Matematik

Opgave fejl? Matematik differentabel regning

09. oktober 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En som kan fortælle mig hvorfor jeg ikke kan løse denne? Hvad har jeg gjort galt - se vedhæftet 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2019 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} \textup{funktion:}&f(x)=x\cdot e^{-x}+3x\\\\ \textup{differentieret funktion:}&1\cdot e^{-x}+x\cdot e^{-x}\cdot ( -1)+3=(1-x)e^{-x}+3 \end{array}


Svar #3
09. oktober 2019 af Elninoo

Ehm - hvad så hvis den er f(0) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2019 af mathon

#3

            \small \small \begin{array}{lllll} \textup{beregning af:}&f(0)=0\cdot e^{-0}+3\cdot 0&=&0\\\\&f{\, }'(0)=(1-0)\cdot e^{-0}+3=1\cdot 1+3&=&4 \end{array}


Skriv et svar til: Opgave fejl? Matematik differentabel regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.